Skip to main content

O nama

Naša priča počinje 2012 godine kada smo odlučili spasiti i preseliti stogodišnje kućice i pretvoriti ih u pravu bajku za odmor i druženje.

Od tri stare kuće i jedne seoske štale koje smo pronašli na području Križevaca i Banije te s puno ljubavi, truda i volje odlučili smo oživjeti želju koja je u nama tinjala dugi niz godina da sačuvamo tradiciju te kulturnu baštinu.

Naša vizija dovela nas je do prekrasne obiteljske kuće koja odiše tradicijom i prošlošću. Zahvaljujući trudu i mukotrpnom radu danas je iza nas kuća koja se može podičiti s četiri zvjezdice, aktivno je mjesto za sve generacije, mjesto gdje prošlost nadopunjuje sadašnjost, noseći nagovještaj da je budućnost kuće, jedna beskrajan priča koja će i dalje mamiti osmjeh na lice njenih gostiju.

Kuće za odmor i druženja!

Slaviti dječji rođendan, zlatni pir, djevojačku zabavu, diplomu, ili kao mi mislite da za dobar roštilj nije potreban neki poseban razlog, tada je naše imanje idealno mjesto za Vaš odmor. Nalazimo se svega petnaest minuta vožnje od centra Zagreba. Smješteni smo na zelenim brežuljcima između Vukomeričkih gorica i Turopolja. Idealni smo prostor za sva vaša druženja do 50 osoba.

Na raspolaganju Vam je jedna od naših dvije kuće za odmor, svaka je okružena sa 1000 m2 okučnice, a za naše najmlađe goste tu je veliko i zabavno dječje igralište.

Svaka kuća sadrži po četiri spavaće sobe s ukupno 10 ležajeva, dvije kupaonice, i velikim kuhinjama opremljene svime što je potrebno za organizaciju jednog kvalitetnog druženja ili odmora kakvog zaslužujete.

Na raspolaganju Vam je kompletan pribor za pripremu i konzumaciju jela i pića:

  • peka
  • roštilj
  • ražanj
  • kotao za kotlovinu
  • kotlić za gulaš i fiš – paprikaš
  • te posude za dogrijavanje jela

Također obje kuće posjeduju svoj bazen tako da se možete opustiti baš kako Vi to želite i volite 🙂

U sklopu imanja smo Vam osigurali parking za 30 automobila.

Budući da domaćini žive nedaleko od imanja, stoje vam na raspolaganju, za sva pitanja i želje, te ako Vam je potrebna pomoć pri organizaciji vaših proslava rado ćemo to učiniti za vas.