• Imanje Trumbetas 01

    Kuća za odmor

Odmaknuti se od posla i grada danas je želja mnogih, otići u prirodu i boraviti na svježem zraku danas neki smatraju luksuzom ali ne i kod nas.

Naša kuća za odmor okružena je šumom i potocima, brojnim životinjama i prekrasnim svježim zrakom.

Na raspolaganju samo za Vas nalazi se površini oko 1000m2 zelenima i kuća od 200m2.

Kuća je idealna ako želite pobjeći od stresa,maknuti se od gradske vreve, užurbanosti, te svakodnevnih iscrpljujućih obveza. Smještena je na mirnoj lokaciji, te je pogodna za sve kojima je potreban odmor, opuštanje i punjenje baterija za nadolazeći tjedan. Nudimo vam mir, relaksaciju i različite sadržaje po vašoj želji. Okruženi smo brojnim kapelicama, selima i šumama koje možete posjetiti u bilo koje godišnje doba, te posvjedočiti rapsodiji boja, mirisa i pjevu ptica koje nam priroda pruža.Na raspolaganju Vam stoje četiri spavaće sobe s 10 ležajeva + 4 ležaja na trosjedima, dnevni boravak s kuhinjom, dvije kupaonice s tuševima. U sklopu kuće je i velika trasa na kojoj su pečenjara, roštilj, ražanj, peka i kotlić za spremanje raznih delicija.

Galerija

Kuca Za Odmor Imanje Trumbetas 03
Kuca Za Odmor Imanje Trumbetas 05
Kuca Za Odmor Imanje Trumbetas 08
Kuca Za Odmor Imanje Trumbetas 09

U skladu s novom europskom regulativom, Imanje Trumbetaš je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost naših web stranica, prikaz sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku. Više informacija