Skip to main content

Kuća za odmor Trumbetaš

Odmaknuti se od posla i grada danas je želja mnogih, otići u prirodu i boraviti na svježem zraku danas neki smatraju luksuzom ali ne i kod nas.

Naša kuća za odmor okružena je šumom i potocima, brojnim životinjama i prekrasnim svježim zrakom.

Na raspolaganju samo za Vas nalazi se površini oko 1000m2 zelenima i kuća od 200m2.

Kuća je idealna ako želite pobjeći od stresa, maknuti se od gradske vreve, užurbanosti, te svakodnevnih iscrpljujućih obveza. Smještena je na mirnoj lokaciji, te je pogodna za sve kojima je potreban odmor, opuštanje i punjenje baterija za nadolazeći tjedan. Nudimo vam mir, relaksaciju i različite sadržaje po vašoj želji. Okruženi smo brojnim kapelicama, selima i šumama koje možete posjetiti u bilo koje godišnje doba, te posvjedočiti rapsodiji boja, mirisa i pjevu ptica koje nam priroda pruža.

Na raspolaganju Vam stoje četiri spavaće sobe s 10 ležajeva + 4 ležaja na trosjedima, dnevni boravak s kuhinjom, dvije kupaonice s tuševima. U sklopu kuće je i velika trasa na kojoj su pečenjara, roštilj, ražanj, peka i kotlić za spremanje raznih delicija.

Kao posebno iznenađenje kraj terase se skriva bazen koji će Vas ostaviti bez daha i pružiti odmor kakav zaslužujete. Opuštanje kojeg ćete se rado sjećati i bez kojeg odmor ne bih bio savršen.

Napomena

Kuća se ne iznajmljuje za momačke zabave, 18- rođendane i zabave koja uključuju samo muška društva.
DJ oprema i razni razglasi su kod nas zabranjeni.
Kuća ima svoje ozvučenje koje se jedino može koristiti.