• Imanje Trumbetas 01

    O nama

Dobro došli u idilu Vukomeričkih gorica i Turopolja!

Naša prića poćinje 2012 godine kada smo odlućili spasiti i preseliti stogodišnje kućice i pretvoriti ih u pravu bajku za odmor i druženje.

Od tri stare kuće i jedne seoske štale koje smo pronašli na području Križevaca i Banije te s puno ljubavi, truda i volje odlučili smo oživjeti želju koja je u nama tinjala dugi niz godina da sačuvamo tradiciju te kulturnu baštinu.

Naša vizija dovela nas je do prekrasne obiteljske kuće koja odiše tradicijom i prošlošću. Zahvaljujući trudu i mukotrpnom radu danas je iza nas kuća koja se može podičiti sa četiri zvjezdice, aktivno je mjesto za sve generacije, mjesto gdje prošlost nadopunjuje sadašnjost, noseći nagovještaj da je budučnost kuće, jedna beskrajan prića koja će i dalje mamiti osmjeh na lice njenih gostiju.

Kuća za proslave i druženja!

Slaviti dječji rođendan, zlatni pir, djevojačku zabavu, diplomu, ili kao mi mislite da za dobar roštilj nije potreban neki poseban razlog, tada je naše imanje idealno mjesto za Vas. Nalazimo se svega petnaest minuta vožnje od centra Zagreba. Smješteni smo na zelenim brežuljcima između Vukomeričkih gorica i Turopolja i idealni smo prostor za sve vaše proslave do 50 osoba. Na raspolaganju Vam je cijelo imanje 1000m2 a za naše najmlađe goste tu je veliko i zabavno dječje igralište.Na našem imanju nalaze se dvije kuće s tri spavaće sobe s 10 kreveta tri kupaonice, i dvije velike kuhinje opremljen svime što je potrebno za organizaciju jedne proslave.

Na raspolaganju Vam je kompletan pribor za pripremu i konzumaciju jela i pića:

  • peka
  • roštilj
  • ražanj
  • kotao za kotlovinu
  • kotlić za gulaš i fiš -paprikaš
  • te posude za dogrijavanje jela

U sklopu imanja smo Vam osigurali parking za 30 automobila.

Budući da domaćini žive nedaleko od imanja , stoje vam na raspolaganju ,za sva pitanja i želje, te ako vam je potrebna pomoć pri organizaciji vaših proslava rado ćemo to učiniti za vas.